לחנך את החך – הישראלי מגלה מה זה שוקולד גורמה / שוקולטייר סיגל קרפל

צילום: שירן כרמל

גם לצרכן הישראלי מגיע ליהנות משוקולד גורמה איכותי ויוקרתי.
השוקולטייר סיגל קרפל, יוצרת מתוך תפיסה הדוגלת בייצור כמויות קטנות בסטנדרטים גבוהים ושימוש בחומרי גלם איכותיים. ביקור בבוטיק השוקולד שלה, מספק חוויה משכרת לאוהבי השוקולד ואניני הטעם.

לקראת ראש השנה, השוקולטייר סיגל קרפל מציעה קולקציה מרהיבה ומשובחת של שוקולד גורמה בעבודת יד במבחר מארזי שי אלגנטיים.

קרפל, בוגרת האקדמיה  Le Cordon Bleu” בלונדון,  משלבת בין שיטות ייצור מסורתיות ליצירתיות בעלת חותם אישי, הניכרת היטב בשוקולד שהיא מייצרת בעבודת יד.

מירי משה

בשוקולטרי שלה בלב שכונת רמת החי”ל בתל אביב, שהפך למעוז לאוהבי השוקולד, מציעה קרפל רפרטואר עשיר של שוקולד הכולל פרלינים, טראפלס, ברים וחטיפי שוקולד משובחים בטעמים מפתיעים, לצד קולקציה מעוצבת הכוללת בין היתר, קופסאות משוקולד, כרטיסי ברכה ולבבות משוקולד. בחנות גם מבחר ברים וחטיפי שוקולד טבעוני (שוקולד מריר ללא חלב), שוקולד פליאו ושוקולד ללא סוכר, לטובת מי שמקפיד על תזונה ספציפית ועדיין רוצה ליהנות משוקולד.

לקראת ראש השנה מציעה קרפל מארזי שי אלגנטיים עם מיטב הפרלינים האהובים שלה, הידועים בטעמיהם הייחודיים, בהם: טראפל אספרסו והל, טראפל סיגליות, אמרטו, קרמל לבנדר, פטל לבן מקורמל, גנאש חלב, גנאש מנדרינות, גנאש מנז’רי, ז’נדויה, מלקוף, קרמל וניל ועוד. לצד הפרלינים מבחר מגוון של ברים משוקולד מריר וחלב עם תוספות שונות, מרציפן שקדים מצופה שוקולד מריר, מונדיאנט מריר וחלב, וחטיפים חדשים כגון אצבעות שוקולד מריר וחלב בתוספת אגוזי לוז, שוקולד טבעוני פלאו 90% מוצקי קקאו, ושוקולד ללא סוכר.

מירי משה

על סיגל קרפל

השוקולטייר סיגל קרפל, בוגרת האקדמיה היוקרתית קורדון בלו, נחשבת לאחד השוקולטיירים הטובים והמובילים בישראל. את בוטיק השוקולד שלה פתחה לפני עשר שנים. זכתה להכרה ולשבחים בתחרות שוקולד בינלאומית יוקרתית על שוקולד שפיתחה- “ז’נדיסימו”, וכן במקום שלישי במבחן כלכליסט לפרלינים הטובים בישראל בשיתוף השוקולטייה האיטלקי גווידו גובינו. כמו כן, זכתה לשבחים, המלצות וביקורות מצוינות בתקשורת הישראלית. השוקולד שלה מיוצר בעבודת יד בסטנדרטים מקצועיים גבוהים וללא פשרות בכל היבטי הייצור מחומרי הגלם (שוקולד Valrhona , Callebaut ) ועד המוצר הסופי ונראותו. קרפל עורכת גם סדנאות שוקולד מקצועיות, בין היתר סדנאות שוקולד חווייתיות ורומנטיות לזוג – ליום האהבה, יום נישואין, וכן לימי הולדת, בר/ בת מצווה, ולכל אירוע מיוחד שלכם.

“יש משהו מהפנט בפרלינים של השוקולטיירית סיגל קרפל. כל אחד מהם נראה ומרגיש אחרת, וכשפותחים אריזה מלאה בתכשיטים כל כך יפים, הלב מתרחב והיד בקושי יודעת לאן להישלח” (יעל רייף, עורכת אוכל, ערוץ 10, 26/7/2018)

סיגל קרפל שוקולטרי, מרכוס 16, תל אביב, להזמנות: טל’: 03-5299984 | https://spleaf.me/sigma
שעות פתיחה: ראשון – חמישי: 10:00 – 19:00, שישי וערבי חג:  10:00 – 15:00

חזרה לחדשות ועדכונים

אני רוצה להשאיר פרטים ושיצרו איתי קשר